Medlemsportal

Computershare har i samarbejde med Investeringsforeningen Gudme Raaschou oprettet en medlemsportal.

Log-on
For at få adgang til medlemsportalen, skal du bruge et brugernavn og en adgangskode. Brugernavnet er dit VP-kontonummer, som du kan få oplyst hos dit pengeinstitut. VP-kontonummeret består af dit depotnummer og i nogle tilfælde et foranstillet registreringsnummer fra dit pengeinstitut (i alt 15 cifre). VP-kontonummeret og adgangskoden bliver sendt til de navnenoterede medlemmer i forbindelse med den årlige ordinære generalforsamling.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du bestille en ny kode ved at klikke på Glemt/bestil adgangskode og følge vejledningen på skærmen. Det er desværre ikke muligt at få oplyst din adgangskode ved henvendelse til Lån & Spar Bank eller Invest Administration.

Når du logger på medlemsportalen første gang, bliver du bedt om at ændre din adgangskode. Vi anbefaler, at man vælger en kode, der er forholdsvis nem at huske.

Dine muligheder
For at få fuldt udbytte af medlemsportalen, skal du indtaste en e-mail adresse.

Når du er logget ind i portalen, kan du se de oplysninger, der er registreret om dig i medlemsregisteret, den såkaldte ejerbog. Du kan også se, hvor stor en beholdning, du har i de forskellige afdelinger i investeringsforeningen. Bemærk dog, at det kun er de navnenoterede beviser, der fremgår af medlemsregisteret og kun beviser i netop den forening, du er logget ind på, som du kan se.

I medlemsportalen kan du også markere hvilke informationer, du ønsker at få tilsendt pr. e-mail. Du har f.eks. mulighed for at få tilsendt årsrapporten i stedet for at modtage den med posten.

Du har endvidere mulighed for at tilmelde dig foreningens generalforsamling elektronisk via medlemsportalen.

Klik på nedenstående link for at komme direkte til medlemsportalen:

Log på medlemsportalen for Investeringsforeningen Gudme Raaschou

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at ændre i dine stamoplysninger (navn og adresse) eller at handle med investeringsbeviser igennem medlemsportalen. Såfremt du ønsker dette, skal du henvende dig i dit lokale pengeinstitut.